SUSHI OOSTENDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Oostende. Meer weten? Ontdek meer

9 okt 2022 om 10:49 Most bad and not deliciuos Sushi what i ever eat in my life. Never again from Sushi Ostende. Or they change the chef or idk, but sushi was way too salty, all 4 kinds… i take sushi box 6 and it was fucked up mood and my belly… 34€ like i throw to vuil
30 aug 2022 om 21:18 Te duur voor wat het is, heel droog en weinig smaak….
26 aug 2022 om 20:10 Alles was prima in orde, zowel de bezorging als het eten.
13 aug 2022 om 22:59 jammer dat ik vroeg om geen saus en ui rz gebruiken en dit er wel tussen zat.. ik ben lactose intolerant dus mocht ik dit niet meer eten..
12 aug 2022 om 0:52 Droog en smakeloos eten.
11 aug 2022 om 20:07 Super c'etait pour l'anniversaire de ma fille de 11 ans qui adorre les sushi elle etait super contente et les a trouve super bon
7 mei 2022 om 21:21 30/40 minuten, werden 75 minuten, jammer anderzijds lekke sushi
17 apr 2022 om 19:05 Super lekkere sushi en vriendelijke levering!
16 apr 2022 om 18:43 We zijn allemaal ziek Niet vers mijn gedacht of salmonella
4 mrt 2022 om 20:04 Alles lekker vers super lekker!
15 jan 2022 om 21:42 Na 70min zelf de bestelling opgehaald. Wat een ellende als je met 2 kinderen zo lang zit te wachten op het eten en vervolgens zelf als nog het moet gaan ophalen omdat het volgens jullie zeker nog eens 30min zou duren via de bezorger! Schandalig dit!
18 dec 2021 om 11:31 Heb wel de bezorgtijden zélf ingesteld op een uur , dus bezorging is normaal vlugger.