SUSHI OOSTENDE

SUSHI OOSTENDE Sushi Oostende

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Oostende. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 21:21 30/40 minuten, werden 75 minuten, jammer anderzijds lekke sushi
17 apr 2022 om 19:05 Super lekkere sushi en vriendelijke levering!
16 apr 2022 om 18:43 We zijn allemaal ziek Niet vers mijn gedacht of salmonella
4 mrt 2022 om 20:04 Alles lekker vers super lekker!
15 jan 2022 om 21:42 Na 70min zelf de bestelling opgehaald. Wat een ellende als je met 2 kinderen zo lang zit te wachten op het eten en vervolgens zelf als nog het moet gaan ophalen omdat het volgens jullie zeker nog eens 30min zou duren via de bezorger! Schandalig dit!
18 dec 2021 om 11:31 Heb wel de bezorgtijden zélf ingesteld op een uur , dus bezorging is normaal vlugger.
14 dec 2021 om 22:40 Het had geen smaak, hele kleine rolletjes. En hadden deel van de bestelling niet geleverd. Heb hun dan maar gebeld. Ze zeiden vraag je geld deel terug aan take away ik zeg neen kom jij maar de rest brengen en deden het dan. Ik vond het zeer slecht!
26 nov 2021 om 22:05 Heel lekker
7 nov 2021 om 19:11 Ik had de rolletjes groter verwacht. Niet zoals ik de liddl die je kan kopen voor super weinig geld
7 okt 2021 om 20:51 Lekker en vers!
12 sep 2021 om 17:54 Lekerrrrrrrrr
21 aug 2021 om 17:48 Livraison rapide . Par contre dommage que l’on ne puisse pas choisir des plats de Maki et Sashimi . Sinon pour les sushi nickel